Mijn naam is Symen Wahle, een geboren en getogen Leusdenaar. Na wat avonturen in andere plaatsen, heb ik weer een tijdje in Leusden gewoond, en woon ik nu in Vathorst. Samen met mijn vrouw, Evelien, vormen wij een gezin met vier geweldige kinderen: Thijs, Fee, Bram en Lotte.

Samen met mijn broer, Robin, heb ik in 2010 Retail Solutions opgericht, ons bedrijf met kantoor in Leusden, tegenover de Korf. Van hieruit ontwikkelen wij de personeelsplanning software door die letterlijk is ontstaan in de supermarkt van onze andere broer William, in Leusden. In mijn vrije tijd ga ik graag op avontuur met het gezin, experimenteer ik met koken en geniet ik van ontspannen series kijken met mijn vrouw op de bank.

Ik ben sinds begin 2023 lid van de Ronde Tafel, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben om deel uit te maken van deze geweldige groep. Hier draait het niet alleen om plezier, maar ook om het doen van goede dingen voor elkaar en onze lokale gemeenschap. Samen zetten we ons in met energie en enthousiasme, wat niet alleen bijdraagt aan ons persoonlijke welzijn, maar ook aan de wereld om ons heen. Een geweldige plek om te groeien en geweldige vriendschappen te smeden.